De meest trendy hoesjes voor je iPhone

Ben jij op zoek naar een hoesje voor je iPhone, dan wordt je helemaal overrompeld als je het aanbod ziet. Er zijn zoveel verschillende hoesjes te koop dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Waar moet je allemaal op letten als je een iPhone hoesje wilt kopen? En welk hoesje past nou ideaal bij jouw iPhone gedrag? En dan moet je natuurlijk ook niet de trends vergeten, want je wilt natuurlijk met je iPhone hoesje niet uit de toon vallen.

iPhone hoesjes speciaal voor jou

De keuze is reuze en daarom heb ik een aantal iPhone hoesje voor je op een rijtje gezet, die zeker de moeite waard zijn, maar ook heel trendy zijn.

Backcover

De backcover is de meest compacte manier om je iPhone te beschermen en ook razend populair. De backcover is gemaakt van speciaal ultra dun materiaal. Het hoesje ligt soepel en comfortabel in de hand.

Het nadeel van dit hoesje is dat alleen de achterkant en de zijkanten van je iPhone beschermd worden. Valt je iPhone op zijn glas, dan is de kans groot dat er alsnog krassen op zitten of dat het glas zelfs gebarsten is. Het voordeel echter is wel dat je gelijk het scherm kunt bedienen.

Kies je voor een backcover doen moet je gewoon toch wat voorzichtiger met je iPhone omgaan.

Flipcase

Een flipcase beschermt je iPhone tegen krassen, stoten en vallen en heeft een magneetsluiting. Een flipcase is er als hardcase of soft case. De soft case zit wel iets ongemakkelijker in je broekzak, maar dit hoesje beschermd je iPhone wel beter dan een hard case. De soft case breekt namelijk de val, omdat hij flexibel is.

De hardcase daarentegen biedt weer een beter bescherming tegen krassen. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Bookcase

Ook de bookcase werkt met een magneetsluiting. Het verschil ten opzichte van de flipcase is dat het hoesje niet verticaal werkt, maar horizontaal. Je klapt het hoesje eenvoudig vanaf de zijkant open.

De bookcase heeft nog meer voordelen, want er zijn handige vakjes in aangebracht waar je pasjes in kunt opbergen of briefgeld in mee kunt nemen. Handig als je geen zin hebt om ook nog met een portemonnee te zeulen.

Battery case

De battery case beschermt niet alleen je iPhone tegen invloeden van buiten, maar je kunt met dit hoesje ook eenvoudig je iPhone opladen. In de bolling aan de achterkant zit namelijk een extra accu. Hierdoor gaat je iPhone wel 25 uur langer mee. Dat is nog eens een uitvinding?

Zodra jij je iPhone hebt aangesloten op het zachte siliconen hoesje wordt je iPhone automatisch opgeladen. Je kunt direct zien of je accu ook daadwerkelijk wordt opgeladen aan een speciaal klein lampje. In je berichtenscherm kun je aflezen hoe vol je batterij is.

Zwarte oplaadbare iPhone hoes
Terwijl je de batterij case gebruikt, kun je toch ook nog andere dingen aansluiten op je iPhone. Zo kun je genieten van je iPhone terwijl hij gelijktijdig wordt opgeladen. Een speciale antenne in de case zorgt ervoor dat signalen niet verstoord worden.

Extreme case

Ben jij die iPhone gebruiker die vaak brokken maakt of die een sport of beroep beoefend waarbij de kans op schade vele male groter is dan bij de doorsnee iPhone gebruiker? Dan heeft iPhone speciaal voor jou een extreme case ontwikkeld. Deze ergonomische case beschermt jouw iPhone optimaal, zonder toevoeging van overmatige bulk.